logo

Ніколи не пізно вчитись та самовдосконалюватись”

Ніколи не пізно вчитись та самовдосконалюватись" Зазвичай більшість людей думає, що після закінчення навчання розпочинається робота і нічого більшого.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp

Ніколи не пізно вчитись та самовдосконалюватись”
Зазвичай більшість людей думає, що після закінчення навчання розпочинається робота і нічого більшого. Чи це так ? Моживо. Але, не для наших лікарів, для яких розвиток та пізнання нового у своїй сфері є запорукою кваліфікованого спеціаліста.
Тому, в Центрі симуляційної медицини та інноваційних технологій БДМУ “COSMIT” залюбки проводять роботі зустрічі щодо впровадження симуляційного навчання для буковинський лікарів екстреної медицини, невропатологів, педіатрів, акушер-гінекологів, хірургів, сімейних лікарів
Відпрацювання абсолютно різних сценаріїв з використанням симуляційних методів навчання та проведення дебрифінгу за відзнятим відео, саме таким чином відбувається аналіз практичних дій в тій чи іншій ситуації.
Приємно спостерігати, що уточнення та тлумачення таких методик навчання вкладається не тільки в освіту студентів, а й в такі важливі тренінги для висококваліфікованих лікарів.

Ми навчаємо рятувати життя!

Новини Центру