logo

Проект Еразмус+ SimS

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp

Буковинський держаний медичний університет являється координатором проекту Еразмус+ SimS, в якому беруть участь університети Греції, Іспанії, Литви та, зокрема, з України:
Харківський національний медичний університет;
Одеський національний медичний університет;
Національна академія внутрішніх справ;
Дніпровський державний університет внутрішніх справ.
Зустріч відбулась на базі Литовського університету наук здоров’я (м. Каунас, Литовська республіка).

Даний тренінг орієнтований на тренерів і зосереджується на тематиці як правильно обрати методологію для проведення тренінгу, в межах програми “Перший на місці події”.

Упродовж двох днів ми мали змогу познайомитись із організацією роботи відділення невідкладних станів університетської клініки м. Каунас.
Тренінг для тренерів у межах виконання грантового проєкту програми Еразмус+ SimS (Симуляційна медицина та сценарій-орієнтоване навчання з невідкладної допомоги) за співфінансування ЄС.
Наставники та інструктори, що проводили тренінг, є професіоналами своєї справи й забезпечили ефективну та захоплюючу навчальну атмосферу.

Представляли БДМУ: проректор з навчально-виховної роботи Ігор ГЕРУШ, професор кафедри педіатрії та дитячих інфекційних хвороб Тетяна БІЛОУС і доцент цієї ж кафедри Олена КОРОТУН, доцент кафедри фармакології Тетяна ЩУДРОВА, керівник навчально-тренінгового центру симуляційної медицини, доцент кафедри внутрішньої медицини, клінічної фармакології та професійних хвороб Віталій СМАНДИЧ, доцент кафедри загальної хірургії Руслан КНУТ, доцент кафедри педіатрії, неонатології та перинатальної медицини Олексій ГОДОВАНЕЦЬ.

Міжнародні партнери: Університет Сантьяго де Компостела (Іспанія), Іспанське товариство лікарів первинної медичної допомоги (SEMERGEN), Lietuvos Sveikatos mokslų universities (Литва), Aristotel University Thessalonikis (Греція).

Буковинський державний медичний університет є першим медичним університетом України, який координує проект такого типу.

Новини Центру